Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Massagepraktijk BodyMoments

Bij het maken van een afspraak gaat u akkoord met onderstaande voorwaarden.

    1. Behandeling

1.1 Bij de allereerste behandeling bij BodyMoments zal ik een intake gesprek uitvoeren. De cliënt vult hierbij het formulier “gezondheidsformulier” in en ondertekend deze. Dit is ter kennismaking en om uw huidige klachten goed te kunnen analyseren en een passend behandelplan op te kunnen stellen.
1.2 Client is verplicht het formulier “gezondheidsformulier” naar waarheid en ondertekend in te vullen, zodat BodyMoments goed op de hoogte is van de medische gezondheid
1.3 Bij elke nieuwe behandeling zal de voorgaande behandeling met de cliënt worden geëvalueerd en kort besproken worden.
1.4 De behandeling wordt altijd eerst besproken tussen behandelaar en de cliënt en zal in overeenstemming worden uitgevoerd.
1.5 Tijdens de behandeling dient de cliënt aan te geven wanneer er enige vorm van pijn word ervaren. Bv. Wanneer de pijn dusdanig is dat de cliënt niet kan doorademen of de behandelend gebied wilt wegtrekken. (bij borende, stekende en schietende pijn, wordt er niet gemasseerd)
1.6 Cliënt is zelf verantwoordelijk aan BodyMoments te vermelden bij de eerst volgende afspraak, als er medische veranderingen hebben plaatsgevonden tussen de afspraken door.
1.7 BodyMoments geeft professionele massagebehandelingen. Er worden dus geen seksuele getinte massages of seksuele handelingen uitgevoerd. Wanneer dit wordt gevraagd wordt u geweigerd in de praktijk.

   2. Afspraken

2.1. Via de website van BodyMoments kunt u online een afspraak boeken. Hierbij ontvangt u een bevestiging van de afspraak en ook een herinnering per mail voor de gemaakte afspraak. *afspraken na 17:00 dienen telefonisch te worden gemaakt.
2.2. Een afspraak dient 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Wanneer een afspraak niet tijdig wordt geannuleerd wordt dit in rekening gebracht. Kosten hiervan zijn de geboekte behandeling.
2.3. Wanneer je niet op de afgesproken dag en tijd komt opdagen wordt dit in rekening gebracht. Kosten hiervan zijn de geboekte behandeling.
2.4  De cliënt kan zelf zijn geboekte afspraak online annuleren of wijzigen binnen 24 uur.
2.5. Geboekte tijd is incl. ontvangst en afronding van de afspraak.
2.6. Bij het maken van een afspraak is het verplicht een telefoon en emailadres achter te laten, zodat wij altijd contact kunnen opnemen indien nodig.

   3. Betaling

3.1. De geboekte behandeling dient voor of na behandeling direct te worden voldaan per betaalverzoek of contant.
3.2. De betaling cliënt direct na behandeling te worden voldaan.
3.3  Bij contante betaling graag gepast betalen.

   4. Aansprakelijkheid

4.1. BodyMoments is niet aansprakelijk te stellen voor beschadiging, diefstal en verlies van persoonlijke eigendommen.
4.2. BodyMoments is niet aansprakelijk te stellen voor enige vorm van letselschade( zie 1.2)
4.3. De cliënt is ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de geestelijk en lichamelijke welzijn
4.4. De algemene voorwaarden staan op de website van BodyMoments. Wel of niet op de hoogte zijn van deze voorwaarden is je eigen verantwoordelijkheid

    5. Privacy

5.1 Persoonlijke gegevens worden niet verstrekt aan andere zonder uw toestemming.
5.2 BodyMoments houdt zich aan geheimhoudingsplicht, dit houdt in dat alles wat besproken wordt binnen de kamer tussen cliënt en behandelaar blijft